Ogrevanje s solarnimi žaluzijami

SolarGaps

Prve žaluzije, ki generirajo energijo iz sonca

 

SolarGaps so prve pametne solarne žaluzije na svetu, ki lahko samodejno sledijo soncu in tako proizvajajo čisto in obnovljivo energijo, hkrati pa poskrbijo, da zasenčeni prostori ostanejo hladni.

Inovativne žaluzije SolarGaps so izdelek prihodnosti, saj potrebno energijo proizvajajo brez onesnaževanja. Namestijo se na zunanjo stran zgradb in pisarn, kjer samodejno sledijo soncu in zagotavljajo aktivno senčenje, obenem pa ustvarjajo dovolj energije za občutno znižanje računa za elektriko.

Žaluzije SolarGaps pripomorejo k bolj zelenemu načinu življenja in zmanjšanju emisij CO2. Kupci, ki žaluzije SolarGaps namestijo na okna, izpostavljena soncu, takoj opazijo prihranek pri stroških električne energije in klimatske naprave. Elektrika, ki jo ustvarijo žaluzije SolarGaps, je lahko neposredno distribuirana v električno omrežje stavbe, ali pa se shranjuje v akumulatorju.

Enostavno krmiljenje

Krmiljenje pametnih žaluzij SolarGaps je res enostavno. S pomočjo daljinskega krmiljenja jih lahko upravljate prek aplikacije, ki je na voljo tako za naprave iOS kot Android. SolarGaps lahko krmilite tudi prek tablice, Smart Switch-a ali daljinskega upravljalnika.

Enostavno upravljanje

Naša napredna platforma za upravljanje energije lastnikom in upraviteljem stavb omogoča, da spremljajo porabo, proizvodnjo, prodajo in zbiranje energije. Naš cilj je, da bi proizvodnja električne energije postala čim bolj preprosta.

Enostavna namestitev

Namestitev naših žaluzij je enostavna. Sistem SolarGaps pripomore k bolj zelenemu načinu življenja in zmanjšanju emisij CO2. SolarGaps sodeluje s strokovnjaki, ki vam bodo neposredno pomagali in zagotovili hiter postopek namestitve.

Rabite pomoč ali svetovanje?