IR paneli

Industrijski IR paneli

IR ogrevanje za velike prostore

 

HVH modeli so namenjeni predvsem za ogrevanje industrijskih, kmetijskih objektov in skladiščnih objektov. Ti visoko temperaturni paneli imajo visoko moč sevanja ter na površini visoko temperaturo zato jih je mogoče uporabiti v vsakem prostoru z višino stropa od 3,5 m do 10 m.

Sestava

Tudi industrijski paneli so izdelani iz jeklene pločevine, ki pa so lahko odporne tudi proti koroziji, Aluminijaste lamele so vstavljene v jekleno ohišje . Površina lamel je obdelana s posebno elektrokemično površinsko obdelavo Silicating. Ta lastna tehnologija zagotavlja popolnoma neprimerljivo vrednost emisivnosti na površini sevanja.
Glede na moč panela imajo lahko eno, dve ali tri lamele. Model z eno lamelo se lahko uporablja samo za napetost do 240V, medtem ko modeli z dvema ali tremi lamelami pa so lahko priključeni od 240 do 400V.
Vsi HVHs modeli so v razredu zaščite zaščite IP44.

Različice

Poleg standardne bele barve premaza zelo odporna proti prahu so v naši ponudbi tudi vroče plošče iz nerjavnega jekla, ki so namenjeni za ogrevanje prostorov z večjimi zahtevami o trajnosti panelov – npr prostorih z visoko vlažnostjo ali s soljo ali drugih agresivnih snovi nasičenega zraka.

Rabite pomoč ali svetovanje?