O nas

Podjetje Eurostil 

Podjetje EuroStil se ukvarja s sanacijo vlage v hišah, stanovanjih, poslovnih zgradbah in ostalih objektih. Ker smo zelo dovzetni za novosti na trgu, smo se odločili za prodajo in montažo izredno zanimivega izdelka na področju ogrevanja – IR paneli VITALHEIZUNG iz Avstrije. Ponosni smo, da lahko zastopamo enega največjih proizvajalcev v Evropi, ki proizvaja IR panele in ima že več kot 24 let izkušenj s tovrstnim sistemom ogrevanja. Paneli Vitalheizung imajo vse potrebne certifikate za uporabo in so proizvedeni v Evropi.

IR paneli VITALHEIZUNG želimo strankam ponuditi najbolj zdrav način ogrevanja in hkrati najboljšo investicijo za vse življenje. Prav tako vam lahko zagotovimo brezplačno ogrevanje, če se odločite za nakup sončne elektrarne.

Ukvarjamo se tudi s prodajo vrhunskih toplotnih črpalk Daikin, ki nudijo največje udobje tako za nizko temperaturno ogrevanje (talno), kakor tudi za visoko temperaturno ogrevanje (radiatorsko).

Vizija podjetja Eurostil je ponuditi strankam proizvod, ki ne obremenjuje narave s čimer prispevamo k čistejšemu okolju in izrabljanju obnovljivih virov –  trajnostnemu delovanju podjetja, ki zagotavlja svetlejšo prihodnost za nas in naše največje bogastvo – naše otroke.

Andrej Remih s.p.
Ravenska vas 26
1410 Zagorje ob Savi
T: 041 337 724
E: vlaga.eurostil@gmail.com

 

Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas

2 + 8 =

Rabite pomoč ali svetovanje?