HVH stekleni IR paneli

Infrardeči plošče so brez okvirja zgrajena s posebno površinsko toplotno obdelavo Thermocrystal in Thermoquarz kamni, zato paneli nudijo kar 15% večjo sevalno moč. Zunanja Thermocrystal površina temelji na kremenovih kristalih, ki na prvi pogled deluje kot zrnata površina plošče vendar je eden od razlogov za njeno bistveno boljše sevanje. Panel z tem pridobi 2,5-krat večjo površino za prenos ir žarkov v prostor v primerjavi z gladko površino enakih dimenzij! Doseg ir žarkov v prostor je kar 6 metrov, zato lahko ir žarki učinkovito dosežejo po celotnem prostoru, kar pomeni enakomerno ogreti predmeti,hitreje ogreti predmeti pa posledično pomenijo nižjo porabo el. energije!

Montaža

Z vidika vgradnje, je idealno, da HVH infra panele namestimo na strop, v tem položaju, se doseže največja učinkovitost in intenzivnost toplotnega sevanja. Seveda je tudi možno namestiti infrardeči grelc na zid v vertikalnem položaju. Ogrevalna sposobnost bo v tem primeru enaka , povečan bo le delež konvekcije.

Barva panelov

Vse plošče so standardno bele barve, vendar lahko z akrilnimi barvami vaš panel barvamo v različne barvne odtenke, omogočamo vam tudi ročno poslikavo ali priznano umetniško delo znanega slikarja. Lahko pa se odločite za digitalno poslikavo panela, ki vam omogoča neomejeno izbiro in poslikavo panelov,izgled panelov si lahko prilagodite po vaših željah in omogočite prostoru novo dimenzijo estetike.

HVH stekleni infrared paneli

Ogledalo

 

Ir paneli kot ogledalo so bili posebej razviti za uporabo v kopalnici z razredom zaščite IPX4. Grelni paneli kot ogledalo niso samo grelni elementi ampak tudi preprečujejo nastanek vlage in zamegljeno ogledalo. Delovanje panela je enaka kot pri ostalih, le da je prednja stran panela iz stekal oziroma ogledala, ki služi kot grelni element in kot estetski ter funkcionalni videz v prostoru.

Montaža je lahko vertikalna ali horizontalna.

Rabite pomoč ali svetovanje?