IR paneli

HVH Victory IR paneli

 

Infrardeči plošče so brez okvirja, zgrajene s posebno površinsko toplotno obdelavo Thermocrystal in Thermoquarz kamni, zato paneli nudijo kar 15% večjo sevalno moč. Zunanja Thermocrystal površina temelji na kremenovih kristalih, ki na prvi pogled deluje kot zrnata površina plošče, vendar je eden od razlogov za njeno bistveno boljše sevanje. IR paneli s tem pridobijo 2,5-krat večjo površino za prenos IR žarkov v prostor v primerjavi z gladko površino enakih dimenzij! Doseg IR žarkov v prostor je kar 6 metrov, zato lahko IR valovanje učinkovito seže po celotnem prostoru, kar pomeni enakomerno ogreti predmeti, hitreje ogreti predmeti pa posledično pomenijo nižjo porabo el. energije!

Montaža

Z vidika vgradnje je idealno, da HVH Victory infra panele namestimo na strop. V tem položaju se namreč doseže največja učinkovitost in intenzivnost toplotnega sevanja. Seveda je tudi možno namestiti infrardeči grelec na zid v vertikalnem položaju. Ogrevalna sposobnost bo v tem primeru enaka, povečan bo le delež konvekcije.

Različice

Vse grelne plošče so standardno bele barve, vendar lahko z akrilnimi barvami vaš panel barvamo v različne barvne odtenke, omogočamo vam tudi ročno poslikavo ali priznano umetniško delo znanega slikarja. Lahko pa se odločite za digitalno poslikavo panela, ki vam omogoča neomejeno izbiro in poslikavo panelov, izgled panelov si lahko prilagodite po vaših željah in omogočite prostoru novo dimenzijo estetike.

Rabite pomoč ali svetovanje?