HVH monoVital

HVH MonoVital

Naslonjalo z integriranim IR sevanjem

 

Prednosti na prvi pogled

 ✓ Segrejemo le področje okoli hrbtenice

✓ Ogreva vse hrbtne mišice

✓ Pomaga pri napetih vratnih mišicah in jih sprosti

✓ Je idealna rešitev za ogrevanje pred vadbo in s tem zmanjšuje mišične poškodbe

✓ Za sprostitev po športu skozi revitalizacijo celotnega organizma

✓ Omogoča lokalno uporabo toplote za različne dele telesa

✓ Je optimalna rešitev za hrbtne mišice in se uporablja za regeneracijo in sprostitev

Spodbuja krvni obtok

Toplota se porazdeli na celotno telo in dosežemo prekrvavitev po celotnem telesu. Zvišan krvni obtok izboljšuje preskrbo celic, in srčni utrip.

Stimulira metabolizem

Toplota spodbuja zdrave dele telesa na povečano aktivnost. Stimulira imunski sistem,pospešuje krvni obtok,obnavlja celice,krepi imunski sistem, izboljšuje samozdravilne moči in odpornost telesa. Telo proizvaja več obrambnih snovi, manj dovzetni za viruse in okužbe. Celotno pregrevanje lahko deluje protivnetno in kot analgetik.

Podpira mišice in sklepe

Povečan pretok krvi in segrevanje mišice blaži napetost ali draženje sklepov. Lajšanje bolečin in okrevanje so hitrejša in bolj kvalitetna. Toplota se lahko uporablja za podporo zdravljenja športnih poškodb. Regeneracija poškodb se lahko izboljša in hitreje okreva.Grelni panel Monovital zmanjšuje nevarnost poškodb pri zvinu ali poškodb mišic tako pri športu kot tudi v vsakdanjem življenju . Dejanska topla prodre do mišice in sklepov ter počasi vpliva na njih ter jih krepi in regenerira.

Pomaga pri hujšanju in deluje sproščujoče

Infrardeča terapija spreminja doslednost maščobnega tkiva, ter hkrati pomaga pri hujšanju.Pomemben učinek infrardeče toplote deluje na globoko sprostitev telesa in duha. Občutek sproščenosti in pozitivnih vplivov na regeneracijo ustvarjajo podlago za intenzivno sprostitev. Zdrava Wellness toplota, ki jo proizvaja MONOVITAL je sprostitev za telo in duha, krepi vitalnost, dobro počutje, in je odličen dejavnik pri zdravem načinu življanja.

Rabite pomoč ali svetovanje?